Cithakan:Taxonomy/Pygostylia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Avialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Euavialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Avebrevicauda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pygostylia  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Pygostylia. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Pygostylia. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Avebrevicauda [Taksonomi; besut]
Tataran: Clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Pygostylia
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: