Cithakan:Taxonomy/Neognathae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Avialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Euavialae  [Taksonomi; besut]
Klad: Avebrevicauda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pygostylia  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithothoraces  [Taksonomi; besut]
Klad: Euornithes  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithuromorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithurae  [Taksonomi; besut]
Klas: Aves  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Neognathae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Neognathae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Neognathae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Aves [Taksonomi; besut]
Tataran: infraclassis (dipajang minangka Infraklas)
Pranala: Neognathae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: