Cithakan:Taxonomy/Acalypheae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Fabids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Malpighiales  [Taksonomi; besut]
Famili: Euphorbiaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Acalyphoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Acalypheae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Acalypheae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Acalypheae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Acalyphoideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Acalypheae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: