Cithakan:Sajarah manungsa lan prasejarah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sajarah manungsa lan prasajarah
sadurungé Homo (Pliocene)
sistem telung jaman prasajarah
>> Paleolitikum ngisor: Homo, Homo erectus,
>> Paleolitikum tengah: awal Homo sapiens
>> Paleolitikum ndhuwur: prilaku modhèrnitas
>> Neolitikum: peradaban
>> Near East | IndiaEuropeChinaKorea
>> Bronze Age collapseAncient Near EastIndiaEuropeChinaJapanKoreaNigeria
Sajarah
pirsani uga: Modhèrnitas, Futurologi
Mangsa ngarep