Jaman watu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jaman watu ya iku jaman wektu manungsa (purba) esih nganggo perangkat-perangkat sing digawé saka watu kanggo nglakoni urip.

Jaman iki dibagi dadi 3 periode ya iku: