Cithakan:Gapura:Geografi/Gambar pinilih/01 2008

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grojogan Niagara wayah wengi

Grojogan Niagara yakuwi sawijining grojogan gedhé kang dunungé ana ing Kali Niagara, yakuwi ing tlatah tapel wates antara international border misahaké Canadian province Ontario lan Negara Amerika Negara Bagéan New York. Grojogan iki dumunung kira-kira 17 mil (27 km) arah lor-lorkulon saka Buffalo, New York, 75 mil (120 km) kidul-kidulwetan saka Toronto, Ontario, antara kutha kembar Niagara Falls, Ontario, lan Niagara Falls, New York. Grojogan Niagara arupa rong bagéan kang pinisah déning Goat Island: Grojogan Tapel Kuda, ing sisih Canada lan Grojogan Amerika ing sisih negara Amerika. ( Tutugé )