Cithakan:DinaIkiIngSejarah/8 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2010 - Konferensi Tataran Inggil ASEAN kaping 16 dipunbikak ing Hanoi, Vietnam.
  • 2013 - Perdhana Mentri wanita sepindhah Inggris Margaret Thatcher tilar donya ing yuswa 87 taun sasampunipun nandhang stroke.