Cithakan:DinaIkiIngSejarah/29 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 29 April 2011 Pawiwahan Pangéran William saking Britania Raya lan Kate Middleton kalaksanan ing Gréja Westminster Abbey, London, Inggris.