Cithakan:DinaIkiIngSejarah/20 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Attila
  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA menawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya sacara klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawetawis pajabat sénior Mesir.