Cithakan:DinaIkiIngSejarah/1 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2012 - Final Piala Éropah kanggé bal-balan UEFA Euro 2012 dipunwontenaken ing Kiev, Ukraina. Tetandhingan final punika antawis Spanyol lawan Italia. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Italia. Saweg sapindhah jawara Eropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.