Menyang kontèn

Cipedhes, Kutha Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cipedhes, Kutha Tasikmalaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.78.02 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tasikmalaya {{{nama dati2}}}]]

Cipedhes (panulisan ing Basa Indonésia lan Basa Sundha: Cipedes), iku kacamatan ing Kutha Tasikmalaya, Jawa Kulon.

Padésan

[besut | besut sumber]

Kutha Tasikmalaya