Cipedhes, Kutha Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cipedhes, Kutha Tasikmalaya
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tasikmalaya {{{nama dati2}}}]]

Cipedhes (panulisan ing Basa Indonésia lan Basa Sundha: Cipedes), iku kacamatan ing Kutha Tasikmalaya, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Tasikmalaya