Cipedhes, Kutha Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cipedhes, Kutha Tasikmalaya
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tasikmalaya {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Cipedhes (panulisan ing Basa Indonésia lan Basa Sundha: Cipedes), iku kacamatan ing Kutha Tasikmalaya, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Tasikmalaya