Chuck McCann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chuck McCann
Chuck McCann 2013.jpg
McCann, 2013
LairCharles Jonathan Thomas McCann
(1934-Cithakan:NOMORBULAN-02)2 Sèptèmber 1934
Amérika Sarékat Brooklyn, New York, Amérika Sarékat
PatiApril 8, 2018(2018-04-08) (umur 83)
Amérika Sarékat Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Jalaran patiCongestive heart failure
BangsaAmerican
Jeneng liyaCharles McCann
Charles Jonathan Thomas McCann
Charles John Thomas McCann
Chuck Jonathan Thomas McCann
Chuck John Thomas McCann
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1960-2005
BojoBetty Fanning (m. 1977)
Anak3
Sana jaringanhttp://www.chuckmccann.net/

Charles Jonathan Thomas "Chuck" McCann (lair ing Amérika Sarékat, 2 Sèptèmber 1934; umur 87 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]