Chris Pine

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Chris Pine
ChrisPineatCampArifjan cropped.jpg
Lair Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980 (umur 35)
Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Pakarya Aktor
Taun akarya 2003–saiki

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat. Dhèwèké utamané bisa misuwur déné perané maragaké Kaptèn James T. Kirk ing film Star Trek (2009).

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Chris Pine ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Pine&oldid=949121"