Chris Pine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chris Pine
ChrisPineatCampArifjan cropped.jpg
Lair Christopher Whitelaw Pine
(1980-08-26) Agustus 26, 1980 (age 36)
Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2003–saiki

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat. Dhèwèké utamané bisa misuwur déné perané maragaké Kaptèn James T. Kirk ing film Star Trek (2009).

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Chris Pine ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Pine&oldid=949121"