Chris Hann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chris Hann ya iku ahli antropologi saka Cardiff, Wales, Karajan Manunggal, kalairan ing taun 1953[1]. Pandhidhikan pawiyatan luhur Chris iki naté ana ing University of Oxford, olih gelar BA ing taun 1974. Sabanjuré ana ing University of Cambridge (Ph.D) ing taun 1979[2]. Panlitian lapangan antropologis sing linakonan Chris ya iku ana ing Hungaria (taun 1975, 2001), Polandia (taun 1978, 1980-1981), Turki (taun 1982, 1992), lan Xinjiang Cina (taun 1986, 1996)[2]. Karya-karya antropologis sing sinerat déning dhèwèké ya iku Tázlár: A Village in Hungary (taun 1980), A Village without Solidarity; Polish Peasants in Years of Crisis (taun 1985), Property Relations: Renewing the Anthropological Tradition (taun 1998), Turkish Region; State, Market and Social Identities on the East Black Sea Coast (taun 2001)[1][3]. Chris iki minangka salah siji antropolog sing nliti bab nagara-nagara sosialis lan pasca-sosialis ing Eurasia[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Amit, Vered, (ed) (2004). Biographical dictionary of social and cultural anthropology. London: Routledge. k. 318. ISBN 020364459X. OCLC 436848672. 
  2. a b "Chris Hann - Department of Social Anthropology". www.sv.uio.no (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-16.  line feed character ing |title= ing posisi 11 (pitulung)
  3. a b "Chris Hann". www.eth.mpg.de. Dijupuk 2018-01-16.