Choux pastry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Choux pastry
Choux pastry swans.jpg
Choux pastry swans
Jeneng liyanéPâte à choux
DigawéPanterelli
Woworan pokokButter, flour, eggs, water
Buku masakan: Choux pastry  Médhia: Choux pastry

Jajanan Choux, utawa pâte à choux (Basa Prancis: [pɑ.t‿a ʃu] ), yaiku salah sawijining olahan adonan kue sing alus sing digunakake ing pirang-pirang kue. Isine mung mentega, banyu, glepung, lan endhog . Ora dadi agen pengembang, nggunakake konten lembab sing dhuwur kanggo nggawe uap sajrone masak kanggo ngombe jajanan. Kue-kue digunakake kanggo masakan Eropa lan Eropa.