Menyang kontèn

Choripán

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Choripán
Buku masakan: Choripán  Médhia: Choripán

Choripán (jamak: choripanes ) yaiku salah sawijining olahan kalebu jinis sandwich kanthi chorizo sing populer ing Argentina, Chili, Peru, Uruguay, lan El Salvador. Jeneng kasebut asale saka kombinasi jeneng bahan-bahane: sosis chorizo panggang lan roti sing kerak ( Spanyol: pan ) kayata marraqueta, baguette, utawa francés. [1] [2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Real Academia Española. Choripán.
  2. "El papel del traductor en una sociedad diglósica". Norah Marcela Azúa. Dibukak ing 16 June 2010.