Charlie Daniels

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Charlie Daniels
Charlie Daniels 15-10-2016 1.jpg
Daniels main kanggo AFC Bournemouth ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Charles John Daniels[1]
Tanggal lair (1986-09-07) 7 Sèptèmber 1986 (umur 35)[2]
Papan lair Harlow, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 15
Karir nom
Ridgeway Rovers
Interwood
Norwich City
0000–2005 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2009 Tottenham Hotspur 0 (0)
2007Chesterfield (nyileh) 2 (0)
2007–2008Leyton Orient (nyileh) 31 (2)
2008Gillingham (nyileh) 5 (1)
2009–2012 Leyton Orient 117 (2)
2011Bournemouth (nyileh) 5 (1)
2012–2020 Bournemouth 244 (15)
2020– Shrewsbury Town 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:24, 2 December 2020 (UTC).


Charles John Daniels (lair 7 September 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "List of players under written contract registered between 01/12/2014 and 31/12/2014" (PDF). The Football Association. p. 1. Dibukak ing 30 October 2016.
  2. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 105. ISBN 978-1-84596-601-0.