Casa de Mi Padre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Casa de Mi Padre
DisutradaraniMatt Piedmont
Diprodhuseri
Ditulis déningAndrew Steele
Dibintangi
Dimusiki
  • Andrew Feltenstein
  • John Nau
SinématografiRamsey Nickell
Dibesut déningDavid Trachtenberg
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningPantelion Films
Tanggal metu
  • Maret 16, 2012 (2012-03-16)
Suwéné
85 menit
NagaraBendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
BasaSpanyol
RantamanAS$6.000.000
Kalarisan$8.041.667

Casa de Mi Padre (basa Inggris: House of My Father utawi My Father's House) nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Matt Piedmont adhedhasar saking skénario anggitanipun Andrew Steele. Juru damel kapasrahaken dhumateng Will Ferrel, Adam McKay, Emilio Diez Barroso, Darlene Carmano Loquet, lan Andrew Steele. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Will Ferrell, Gael García Bernal, Diego Luna, Génesis Rodríguez, Pedro Armendáriz, Jr., Nick Offerman, Efren Ramirez, lan Adrian Martinez. Wondéné musikipun dipuncakaké déning Andrew Faltenstein sesarengan kalian John Nau. Casa de Mi Padre dipunbabar ing surya 16 Maret 2012 déning Pantelion Films.[1][2][3]

Pemeran[besut | besut sumber]

Musik pangiring[besut | besut sumber]

Musik aseli kagem filem punika dipungarap déning Andrew Feltenstein lan John Nau. Penyanyi Christina Aguilera maringi sesirah lagu "Casa de Mi Padre".

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Will Ferrell to Star in Spanish-Language Comedy". ComingSoon.net. CraveOnline. 2010-08-05. Dijupuk 2011-04-15. 
  2. "Upcoming Premieres". Grauman's Chinese Theatre. Diarsip saka sing asli ing 2012-03-14. Dijupuk 2012-03-14. 
  3. "Casa de mi Padre Soundtrack Details". Film Music Reporter. 2012-02-17. Dijupuk 2012-03-24. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]