Caroll Spinney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Caroll Spinney
Carroll Spinney 2014.jpg
Spinney, 2014
Lair Caroll Edwin Spinney
(1933-12-26) Dhésèmber 26, 1933 (umur 85)
Amérika Sarékat Waltham, Massachusetts, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Caroll Edwin Spinney
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1974-2014
Sana jaringan http://www.carollspinney.com/

Caroll Edwin Spinney (lair ing Amérika Sarékat, 26 Dhésèmber 1933; umur 85 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]