Candhi, Sidaarja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Candi, Sidaharja)
Candhi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Candi
Candhi iku kapernah ing Jawa Wétan
Candhi
Candhi
Candhi iku kapernah ing Indonésia
Candhi
Candhi
Koordhinat: 7°29′01″S 112°43′48″E / 7.4835°S 112.73007°E / -7.4835; 112.73007Koordhinat: 7°29′01″S 112°43′48″E / 7.4835°S 112.73007°E / -7.4835; 112.73007
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Sidaarja
Kodhe laladan
administrasi
35.15.07

Candhi iku kacamatan ing Kabupatèn Sidaarja.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.