Candhikala Kapuranta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Judhul[besut | besut sumber]

  • Candhikala Kapuranta

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Tahun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Novèl basa Jawa iki nyritaake lara-lapane Munasih lan Munah kang urip ing jaman Walanda njajah Indonesia. Ing kéné panganggit nulis kanthi diwiwti kaanan ing sawijining kampung ing kutha Sala kang kondhang sinebut kampung Ma Lima. Novèl iki éntuk Bebungah Sastra Rancage.