Buce Malawau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Buce Malawau
Pakaryansutradara

Buce Malawau (lair ning Magelang, 24 Januari 1949) ya iku salah sawijiné sutradara Indonesia ana ing taun 1980an.

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang naté distrudarai:[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]