Brexit (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Brexit iku cekakan saka ukara Inggris Britain exit sing tegesé Britania metu ing basa Jawa. Tembung iki ngrujuk marang wetuné Britania Raya saka Uni Éropah. Saliyané iku Brexit bisa ngrujuk:

Pulitik[besut | besut sumber]

Liya[besut | besut sumber]