Bradley Bolke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bradrey Bolke
Lair (1925-10-01)Oktober 1, 1925
Amérika Sarékat New York City, New York, Amérika Sarékat
Pati Januari 15, 2019(2019-01-15) (umur 93)
Amérika Sarékat Dobbs Ferry, New York, Amérika Sarékat
Jalaran pati Heart attack
Bangsa American
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1963-1974

Bradley Bolke (lair ing Amérika Sarékat, 1 Oktober 1925 – pati 15 Januari 2019 ing umur 93 taun)) iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.


Cathetan suku[besut | besut sumber]