Brachiosaurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Brachiosaurus
Temporal range: Late Jurassic, 154–153 Ma
Mounted skeleton cast, Field Museum of Natural History
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordtata
Kelas: Reptilia
Superorder: Dinosauria
Ordo: Saurischia
Infraorder: Sauropoda
Kulawarga: Brachiosauridae
Marga: Brachiosaurus
Riggs, 1903

'Brachiosaurus(pocapan jroning Basa Inggris /ˌbreɪk.i‿əˈsɔːr.əs/) ya iku jinis dinosaurus sauropoda saka jaman Jurassik kang tinemu ing laladan Amerika Lor. Brachiosaurus iki sepisanan dijlèntrèhaké déning Elmer S. Riggs ing taun 1903 saka fosil sing ditemokaké ing Grand River Canyon (saiki Kali Colorado) ing Colorado sisih kulon, ing nagara Amérika Sarékat.

Rujukan[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Brachiosaurus ing KamusWiki.
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brachiosaurus&oldid=1016616"