Brachiosaurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Brachiosaurus
Kalamangsa: Late Jurassic, 154–153 Ma
FMNH Brachiosaurus.JPG
Mounted skeleton cast, Field Museum of Natural History
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordtata
Klas: Reptilia
Superordho: Dinosauria
Ordho: Saurischia
Infraordho: Sauropoda
Famili: Brachiosauridae
Génus: Brachiosaurus
Riggs, 1903

'Brachiosaurus(pocapan jroning Basa Inggris /ˌbreɪk.i‿əˈsɔːr.əs/) ya iku jinis dinosaurus sauropoda saka jaman Jurassik kang tinemu ing laladan Amerika Lor. Brachiosaurus iki sepisanan dijlèntrèhaké déning Elmer S. Riggs ing taun 1903 saka fosil sing ditemokaké ing Grand River Canyon (saiki Kali Colorado) ing Colorado sisih kulon, ing nagara Amérika Sarékat.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Brachiosaurus ing KamusWiki.