Bonifacius Cornelis de Jonge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jhr. Bonifacius Cornelis de Jonge

Jonkheer Mr. Bonifacius Cornelis de Jonge, (Den Haag, 22 Januari 1875-Zeist, 24 Juni 1958), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing maréntah antara tanggal 12 September 1931 nganti 16 September 1936.

De Jonge iku sawijing kaum bangsawan sing kapéngin sawijining pamaréntahan sing kuwat ing Walanda lan Hindhia-Walanda. Sawijing ukarané sing misuwur iku: "Awaké dhéwé wis ing Hindhia 300 taun suwéné, awaké dhéwé mesthi kudu bisa ing kéné 300 taun manèh!"

Uga delengen[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
jhr. A.C.D. de Graeff
{{{jabatan}}}
1931-1936
Diganti déning:
Tjarda van S. Stachouwer