Bob Saget

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bob Saget
Bob Saget, Behind The Velvet Rope TV .05.jpg
Saget, 2015
LairRobert Lane Saget
(1956-05-17) Mèi 17, 1956 (umur 66)
Amérika Sarékat Philadelphia, Pennsylvania, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaRobert Saget
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1977-2022
Sana jaringanhttp://www.bobsaget.com/

Robert Lane "Bob" Saget (lair ing Amérika Sarékat, 17 Mèi 1956; umur 66 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]