Biskuwit marie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Natillas Spanyol, biasane disajikake karo biskuit María ing sisih ndhuwur

Biskuit Marie minangka jinis biskuit sing padha karo biskuit teh sing sugih . Uga dikenal kanthi jeneng María, Mariebon, Мария lan Marietta, ing antarane jeneng liyane.

Ing Uruguay, disajekake diisi dulce de leche lan disiram karo klapa abon. Ing Brasil, susu direndhem ing susu banjur ditumpukake ing coklat lan krim kastor rasa vanila, nganggo krim kocok lan kacang gandum ing ndhuwur kanggo nggawe pavé, panganan cuci mulut sing misuwur banget. Ing Irlandia, biskuit kasebut dikenal minangka Marietta lan diproduksi dening Yakub . Ing Malaysia, umume digunakake wong kanggo nggawe kue batik . Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Rujukan[besut | besut sumber]