Bienenstich

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bienenstich
Bienenstich.jpg
Jeneng liyanéBee sting cake
AjanganDessert
Panggonan asalGermany
Woworan pokokYeast dough, almonds, vanilla custard, Buttercream or cream
Buku masakan: Bienenstich  Médhia: Bienenstich

Kue bienenstich utawa Bee sting minangka salah sawijining olahan panganan cuci mulut saka Jerman sing digawe saka adonan ragi manis kanthi roti panggang almond karamel lan diisi karo wadi vanilla, Buttercream utawa krim . [1] [2] [3]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Bee Sting (Bienenstich) Recipe". Dibukak ing 12 September 2016.
  2. "Bienenstich Bee Sting Cake Recipe". Dibukak ing 12 September 2016.
  3. Arnold Zabert: Backen - Die neue große Schule, Zabert Sandmann, Hamburg 1985, S. 125