Beverly Hills Chihuahua 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beverly Hills Chihuahua 2
Barkas:BHC2 Poster.PNG
DisutradaraniAlex Zamm
DiprodhuseriMike Callaghan (Exsekutif)
Sara E. White (Eksekutif)
David Hoberman
Brad Krevoy
Todd Lieberman
Ditulis déningDannah Feinglass
Danielle Schneider
Jeff Bushell
DibintangiGeorge Lopez
Odette Yustman
Zachary Gordon
Emily Osment
DimusikiChris Hajian
SinématografiRobert Brinkmann
Dibesut déningMarshall Harvey
Heath Ryan
Dibabar déningWalt Disney Studios Home Entertainment
Tanggal metu
  • Fèbruari 1, 2011 (2011-02-01)
Suwéné
84 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris

Beverly Hills Chihuahua 2 nggih punika sesirah filem komedhi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Film punika kalajengan saking Beverly Hills Chihuahua ingkang langsung dipun babar lumantar video. Ingkang ngarahaken filem punika Alex Zam,adhedhasar saking skénariyo anggitanipun Dannah Feinglass sesarengan Danielle Schneider lan Jeff BUshell.[1][2] Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Mike Calaghan, Sara E. White, David Hoberman, Brad Krevoy, lan Todd Lieberman. Chris Hajian nanggeljawabi babagan musik, Bridgit Mendler nganggit lagu kanthi sesirah This Is My Paradise. Sinematografi kapasrahaken dhumateng Robert Brinknmann. Wondéné juru besut kalampahi déning Marshall Harvey lan Heath Ryan. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun George Lopez, Odette Yustman, Zachary Gordon, Emily Osment, Lan Madison Pettis. Beverli Hils Cihuahua 2 kababar ing surya 1 Februari 2011.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Video premiere: Bridgit Mendler 'This Is My Paradise'". Sweets Lyrics. Dibukak ing February 7, 2012.
  2. "Beverly Hills Chihuahua 2 (2011) - Financial Information". The Numbers.
  3. a b "Beverly Hills Chihuahua 2". Movie Insider. Dibukak ing 18 January 2011.

Pranala njawi[besut | besut sumber]