Beverly Hills Chihuahua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beverly Hills Chihuahua
Beverly hills chihuahua.jpg
Poster layar jembar
Disutradarani Raja Gosnell
Diprodhuseri David Hoberman
Todd Lieberman
John Jacobs
Ricardo Del Rio
Ditulis déning Jeffrey Bushell
Dibintangi Drew Barrymore
George Lopez
Pablo Francisco
Eddie "Piolin" Sotelo
Manolo Cardona
Piper Perabo
Jamie Lee Curtis
Dimusiki Heitor Pereira
Sinématografi Phil Meheux
Dibesut déning Sabrina Plisco
Dibabar déning Walt Disney Pictures
Tanggal metu
Amérika Sarékat, Kanada: 3 Oktober
Suwéné
91 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Spanyol
Rantaman $20,000,000
Kalarisan $111.8 million (di seluruh donya)

Beverly Hills Chihuahua iku sawijining filem aksi lan drama komedi taun 2008 karya Walt Disney Pictures lan disutradarani Raja Gosnell. Promosi pisanan filem iki dicanthèlaké sajeroning filem The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Wiwitané filem iki bakal dirilis tanggal 26 September, nanging banjur diundur dadi tanggal 3 Oktober. Gazet kanggo filem Disney Bolt bisa dipirsani ing wiwitané filem ini. Plot filem iki munjer marang asu Chihuahua Chloe, sing diculik ing Meksiko lan uwal saka kadurjanan asu Doberman El Diablo, kanthi bantuan saka asu German Shepherd sing kasepèn Delgado, lan asu Chihuahua hiperaktif lanang sing tresna marang Chloe.

Plot[besut | besut sumber]

Vivian Ashe ninggal asu Chihuahua ingon-ingoné Chloe marang duluré (Rachel) sing kurang tanggungjawab supaya dijaga. Nalika Rachel arep lelungan menyang Meksiko bareng kanca-kancané, Chloe kesasar lan diculik. Chloe dislametaké déning Delgado, sawijining asu Gembala Jerman sing kasepèn sing tau dadi asu pulisi. Akibate, asu-asu iki banjur dadi buronan asu Doberman sing ora dywé rasa welas ya iku El Diablo. Sauntara Chloe lan Delgado nyoba golèk dalan menyang Beverly Hills, Papi, sawijining asu chihuahua hiperaktif sing wis tresna marang Chloe, lan ndarané Sam sarta Rachel nyoba nggolèki Chloe ing Meksiko. Nalika iku El Diablo uga lagi nyoba nyekel Chloe kanggo ndarané, sawijining ketua gèng adu asu.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Manungsa[besut | besut sumber]

Swara[besut | besut sumber]

Èfèk visual[besut | besut sumber]

  • Cinesite di London, menggunakan their specially developed pipeline for creating digital muzzle replacements, animated the many talking dogs. The in-house visual effects supervisor is Matt Johnson, and the animation supervisor was Alexander Williams.

Musik[besut | besut sumber]

Musik di Beverly Hills Chihuahua was written by composer Heitor Pereira, who recorded the score with the Hollywood Studio Symphony at the Eastwood Scoring Stage at Warner Brothers.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Dan Goldwasser (2008-09-23). "Heitor Pereira scores Beverly Hills Chihuahua". ScoringSessions.com. Dijupuk 2008-09-23. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]