Bayem abang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bayem abang
Alternanthera amoena-Flower-2.jpg
From Kerala
AlternantheraAmoena.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Core eudicots
Ordho: Caryophyllales
Famili: Amaranthaceae
Subfamili: Gomphrenoideae
Génus: Alternanthera
Spésies: A. bettzickiana
Jeneng binomial
Alternanthera bettzickiana
(Regel) G.Nicholson
Sinonim

A. amoena

Bayem abang (Alternanthera bettzickiana) (syn. A. amoena) iku sawijining sepésiyès tetuwuhan ngembang ing kulawarga bebayeman, Amaranthaceae. tuwuhan iki lumrahé digunakaké minangka tuwuhan ornamèntal, mligi ing China. Tuwuhan iki asalé saka Amérika Kidul

Rujukan[besut | besut sumber]