Papan Anggegana Internasional Melbourne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bangunan terminal utama

Papan Anggegana Internasional Melbourne (IATA: MELICAO: YMML), uga dikenal minangka Papan Anggegana Tullamarine, ya iku papan anggegana utama kang nglayani kutha Melbourne lan papan anggegana paling sibuk kaloro ing Australia. Papan Anggegana iki dibukak nalika taun 1970 kanggo ganteni Papan Anggegana Essendon ing sak cepake. Papan Anggegana Melbourne ya iku siji-sijine papan anggegana internasional saka papat papan anggegana kang nglayani wewengkon metropolitan Melbourne. Papan Anggegana iki anan ing 23 kilometres (14 mi) saka pusat kutha Melbourne. Papan Anggegana iki duwé kode pos dhéwé Papan Anggegana Melbourne, Victoria (kode pos 3045).[1] Papan Anggegana iki anan ing jero kutha Tullamarine.

Rute penerbangan Melbourne—Sydney arupa rute penerbangan kang paling akèh ngangkud penumpang kaping papat ing dunya[2] lan kang paling sibuk kapindho ing wewengkon Asia Pasifik.[3] Papan Anggegana iki duwé penerbangan langsung tumuju 33 detinasi ing sekabehane nagara bagiyan lan teritori ing Australia ditambah kanti sejumlah destinasi ing Oseania, Asia, Afrika, Éropah, lan Amérika Utara. Melbourne merupakan destinasi paling populer ing antarané lima papan anggegana ing pitu kutha krajan nagara bagiyan Australia.N1 Melbourne dadi hub utama kanggo Qantas lan Virgin Australia, wondene Jetstar Airways lan Tiger Airways Australia migunakaké papan anggegana iki minangka basis utama. Melbourne arupa papan anggegana paling sibuk kanggo kargo ekspor internasional, lan papan anggegana kapindho paling sibuk kanggo impor internasional.[4] kanggo penerbangan dmestik, Melbourne dadi kantor pusat kanggone Australian air Express lan Toll Priority lan nangani luwih akèh kargo domestik ketimbang papan anggegana liya ing nagarané.[5]

Nalika taun 2003, Melbourne nampa Eagle Award saka International Air Transport Association kaggo layanane lan 2 National Tourism Awards kanggo layanan wisatawan.[6][7][8] Papan Anggegana iki duwé papat terminal: Siji terminal internasional, 2 terminal domestik, lan siji terminal domestik kanti tarif endek.

Sajarah[besut | besut sumber]

Pangadegan[besut | besut sumber]

Sakdurnge pembukaan Papan Anggegana Melbourne, papan anggegana utama Melbourne ya iku Papan Anggegana Essendon kang kanthi resmi ditunjuk minangka papan anggegana internasional nalika taun 1950. Nalika pertengahan taun 1950an, punjul 10.000 penumpang migunakaké Papan Anggegana Essendon lan keterbatasan saka Papan Anggegana Essendon wiwit ana. Fasilitas Papan Anggegana Essendon ora cukup kaggo memenuhi mundaking kebutuhan perjalanan udara; landasan pacu terlalu cendak kanggo nangani pesawat jet penumpang anyar lan terminal gagal nangani mundaking jumlah penumpang, nalika akir taun 1950an, salah sijine terminal limpahan penumpang internasional dibangun ing salah sijine hangar anyar ing lor. Amerga diambakake wates kutha, papan anggegana dadi diubengi déning perumahan ing kiwa-tengené, kang ateges pengembangan Papan Anggegana Essendon ora mungkin dilakokake.

Panggolekan kaggo ngganti Essendon dimulai nalika Fèbruari 1958, wektu saklhsijine panel ditunjuk kaggo neliti kebutuhan penerbangan sipil Melbourne.[9] nalika wulan Mèi 1959 dibiwara yèn papan anggegana anyar bakal dibangun ing Tullamarine, Kanti pengumuman déning Perdana Menteri Robert Menzies nalika 27 November 1962 babgan rencana 5 taun kaggo nyediakake salah sijine pelabuhan udara kanggo Melbourne kanti rega A$45 juta nalika taun 1967.[10][11] Sesuketan ing Tullamarine wiwit diuduk 2 taun sebanjure nalika wulan November 1964.[9] Sedalan karo rencana limang taun, landasan pacu ing Essendon didawakake kaggo nangani pesawat kang luwih gedhé, kanti Ansett Australia kang ngetokake Boeing 727 ing kana nalika wulan Oktober 1964, pesawat jet pertama kang digunakaké kaggo penerbangan udara domestik ing Australia.[12] Air Force One ndarat ing Essendon nalika 22 Dhésèmber 1967, gawa Prediden Amérika Sarékat Lyndon B. Johnson.[13]

Nalika 1 Jul1 1970, Papan Anggegana Internasional Melbourne dibukak kaggo operasi internasional déning Perdana Menteri John Gorton, ngentekake meh 2 dekade peran Essendon minangka Papan Anggegana Internasional Melbourne. Essendon isih dadi panggonan kanggo penerbangan domestik sakwene setahun, nganti sekabehane ditransfer tumuju Papan Anggegana Melbourne nalika 26 Juni 1971,[14] kanti tekne pertama salah sijine Boeing 747 kang kedadean sebanjure nalika taun kang pada.[15] nalika taun pertama operasi, Melbourne nangani enem maskapé penerbangan internasional lan 155.275 penumpang internasional.[15]

Papan Anggegana Melbourne nalika awale sinebut Papan Anggegana Tullamarine, jumbuh karo wewengkon okta kang panggoni. Tullamarine éntuk saka salah siji pawongan Aborigin ya iku Tullamareena.[12] Internasional kanthi sporadis digunakaké minangka jeneng papan anggegana kasebut. Sawisé privatisasi, jeneng papan anggegana diganti dadi Papan Anggegana Melbourne, kang dipeloni déning sebagiyan gedhé papan anggegana utama Australia liyané. deing penduduk lokal, papan anggegana iki kerep sinebut Tullamarineutawa disederhanakake dadi Tulla[16][17] kanggo mbedakake papan anggegana iki saka papan anggegana Melbourne kang liya: Avalon, Essendon lan Moorabbin.

nalika dibukak, Papan Anggegana Melbourne kasusun saka telu terminal kang kahubung: Internasional ing tengah, kanti Ansett ing kiwa lan TAA ing tengen. Kapasitas rancangan papan anggegana iki ya iku 8 Boeing 707 kanti 500 penumpang per jam, kanti pengerjaan ngambakake dirampungake nalika taun 1973 mungkinake pesawat Boeing 747 nglayani papan anggegana.[18] nalika akir taun 1980an puncak arus penumpang ing papan anggegana nyandak 900 penumpang per jam, dadekake kerumitan gedhé.[18]

nalika akir taun 1989, Inspektur Federal Airports Corporation A. Rohead tinanggenah sajrone salah sijine proyek 2 abad kaggo ngganteni jeneng dalan ing Papan Anggegana Melbourne kaggo ngormati penduduk asli, pionir Éropah, lan sajarah penerbangan. Informasi saka 2 kategori pertama disediakake déning Ian Hunter, peneliti Wurundjeri, lan Ray Gibb, sejarawan lokal. Proyek kasebut banjur dibatalake, kanti siji-sijine jeneng kang disaranake banjur diowah ya iku Gowrie Park Drive, dijenengi kaya peternakan kang mapan ing tengah papan anggegana. nalika taun 1920an, peternakan kasebut digunakaké minangka panggonan pendaratan pesawat, ing ngendi uga kanggo parkir ing weyah wengi kanggo Papan Anggegana II yèn sajrone kondisi Lapangan Terbang Essendon dibom.[19]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Suburbs in postcode 3045 – Ostrali Post Codes". Auspostcode.com. (Kaunduh 12/1/13)
  2. ^ "New Melbourne to Sydney flight route takes-off". The Age (Ostrali). 2 July 2009. (Kaunduh 21/1/13)
  3. ^ "OAG reveals latest industry intelligence on the busiest routes" (Press release). OAG. 21 September 2007. (Kaunduh 19/1/13)
  4. ^ "Melbourne air freight exports top Sydney for the first time" (Press release). Victorian Government. 26 February 2009. (Kaunduh 19/1/13)
  5. ^ "2003 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2003. (Kaunduh 19/1/13)
  6. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng eaglepressrelease
  7. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng tourism1
  8. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng tourism2
  9. ^ a b "2010 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2010. (Kaunduh 19/1/13)
  10. ^ [http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F30F15FB3D5A157B93C5AB178AD95F468685F9 (Kaunduh 19/1/13) "Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan"] Priksa gandra |url= (pitulung). The New York Times. 27 November 1962.  line feed character ing |url= ing posisi 87 (pitulung)
  11. ^ [http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F3061EFD3E5D137B93CBAB178DD85F448785F9 (Kaunduh 19/1/13) "12,000-Car Melbourne Jam"] Priksa gandra |url= (pitulung). The New York Times. 29 June 1970.  line feed character ing |url= ing posisi 87 (pitulung)
  12. ^ a b Cithakan:Cite AHD
  13. ^ [http://www.newspaperarchive.com/newspapers1/na0028/6793932/51096042_clean.html (Kaunduh 19/1/13) "Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan"] Priksa gandra |url= (pitulung). The New York Times. 22 December 1967.  line feed character ing |url= ing posisi 79 (pitulung)[pranala mati]
  14. ^ [http://www.enet.org.au/historyonline/airport/airport.html (Kaunduh 19/1/13) "Essendon Airport History"] Priksa gandra |url= (pitulung). City of Moonee Valley.  line feed character ing |url= ing posisi 58 (pitulung)
  15. ^ a b "1997–1998 Annual Report" (PDF (Kaunduh 19/1/13)). Melbourne Airport. 1998.  line feed character ing |format= ing posisi 4 (pitulung)
  16. ^ Moynihan, Stephen (13 July 2007). [http://www.theage.com.au/news/national/tiger-bites-into-fares-but-tulla-bleeds/2007/07/12/1183833691213.html (Kaunduh 19/1/13) "Tiger bites into fares, but Tulla bleeds"] Priksa gandra |url= (pitulung). The Age (Melbourne).  line feed character ing |url= ing posisi 109 (pitulung)
  17. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng jqt4expansion
  18. ^ a b Jim Eames (1998). Reshaping Ostrali's Aviation Landscape: The Federal Airports Corporation 1986-1998. Focus Publishing. k. 53. ISBN 1-875359-47-8. 
  19. ^ Federal Airports Corporation documents, "Bulla Bulla" I.W. Symonds, the late Harry Heaps and Wally Mansfield

Pranala njaba[besut | besut sumber]