Papan Anggegana Internasional Melbourne

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bangunan terminal utama

Papan Anggegana Internasional Melbourne (IATA: MELICAO: YMML), uga dikenal minangka Papan Anggegana Tullamarine, ya iku papan anggegana utama kang nglayani kota Melbourne lan papan anggegana paling sibuk kaloro ing Australia. Papan Anggegana iki dibukak nalika tahun 1970 kanggo ganteni Papan Anggegana Essendon ing sak cepake. Papan Anggegana Melbourne ya iku siji-sijine papan anggegana internasional saka papat papan anggegana kang nglayani wewengkon metropolitan Melbourne. Papan Anggegana iki anan ing 23 kilometres (14 mi) saka pusat kota Melbourne. Papan Anggegana iki nduweni kode pos dewe Papan Anggegana Melbourne, Victoria (kode pos 3045).[1] Papan Anggegana iki anan ing jero kota Tullamarine.

Rute penerbangan Melbourne—Sydney arupa rute penerbangan kang paling akeh ngangkut penumpang kaping papat ing dunya[2] lan kang paling sibuk kapindo ing wewengkon Asia Pasifik.[3] Papan Anggegana iki duweni penerbangan langsung tumuju 33 detinasi ing sekabehane nagara bagiyan lan teritori ing Australia ditambah kanti sejumlah destinasi ing Oseania, Asia, Afrika, Éropah, lan Amerika Utara. Melbourne merupakan destinasi paling populer ing antarane lima papan anggegana ing pitu kutha krajan nagara bagiyan Australia.N1 Melbourne dadi hub utama kanggo Qantas lan Virgin Australia, wondene Jetstar Airways lan Tiger Airways Australia migunakake papan anggegana iki minangka basis utama. Melbourne arupa papan anggegana paling sibuk kanggo kargo ekspor internasional, lan papan anggegana kapindo paling sibuk kanggo impor internasional.[4] kanggo penerbangan dmestik, Melbourne dadi kantor pusat kanggone Australian air Express lan Toll Priority lan nangani luwih akeh kargo domestik ketimbang papan anggegana liya ing nagarane.[5]

Nalika tahun 2003, Melbourne nampa Eagle Award saka International Air Transport Association kaggo layanane lan 2 National Tourism Awards kanggo layanan wisatawan.[6][7][8] Papan Anggegana iki duweni papat terminal: Siji terminal internasional, 2 terminal domestik, lan siji terminal domestik kanti tarif endek.

Sejarah[besut | besut sumber]

Pangadegan[besut | besut sumber]

Sakdurnge pembukaan Papan Anggegana Melbourne, papan anggegana utama Melbourne ya iku Papan Anggegana Essendon kang sacara resmi ditunjuk minangka papan anggegana internasional nalika tahun 1950. Nalika pertengahan tahun 1950an, luwih saka 10.000 penumpang migunakake Papan Anggegana Essendon lan keterbatasan saka Papan Anggegana Essendon mulai ana. Fasilitas Papan Anggegana Essendon ora cukup kaggo memenuhi mundaking kebutuhan perjalanan udara; landasan pacu terlalu cendak kanggo nangani pesawat jet penumpang anyar lan terminal gagal nangani mundaking jumlah penumpang, nalika akhir tahun 1950an, salah sijine terminal limpahan penumpang internasional dibangun ing salah sijine hangar anyar ing lor. Amerga diambakake perbatasan kota, papan anggegana dadi diubengi déning perumahan ing sekitare, kang ateges pengembangan Papan Anggegana Essendon ora mungkin dilakokake.

Panggolekan kaggo ngganti Essendon dimulai nalika Februari 1958, wektu saklhsijine panel ditunjuk kaggo neliti kebutuhan penerbangan sipil Melbourne.[9] nalika wulan Mei 1959 diumumake yen papan anggegana anyar bakal dibangun ing Tullamarine, Kanti pengumuman déning Perdana Menteri Robert Menzies nalika 27 November 1962 babgan rencana 5 tahun kaggo nyediakake salah sijine pelabuhan udara kanggo Melbourne kanti rega A$45 juta nalika tahun 1967.[10][11] Sesuketan ing Tullamarine mulai diuduk 2 tahun sebanjure nalika wulan November 1964.[9] Sedalan karo rencana limang tahun, landasan pacu ing Essendon didawakake kaggo nangani pesawat kang luwih gedhe, kanti Ansett Australia kang ngetokake Boeing 727 ing kana nalika wulan Oktober 1964, pesawat jet pertama kang digunakake kaggo penerbangan udara domestik ing Australia.[12] Air Force One ndarat ing Essendon nalika 22 Desember 1967, gawa Prediden Amerika Serikat Lyndon B. Johnson.[13]

Nalika 1 Jul1 1970, Papan Anggegana Internasional Melbourne dibukak kaggo operasi internasional déning Perdana Menteri John Gorton, ngentekake meh 2 dekade peran Essendon minangka Papan Anggegana Internasional Melbourne. Essendon isih dadi panggonan kanggo penerbangan domestik sakwene setahun, nganti sekabehane ditransfer tumuju Papan Anggegana Melbourne nalika 26 Juni 1971,[14] kanti tekne pertama salah sijine Boeing 747 kang kedadean sebanjure nalika tahun kang pada.[15] nalika tahun pertama operasi, Melbourne nangani enem maskapé penerbangan internasional lan 155.275 penumpang internasional.[15]

Papan Anggegana Melbourne nalika awale disebut minangka Papan Anggegana Tullamarine, jumbuh karo wewengkon okta kang panggoni. Tullamarine entuk saka salah siji pawongan Aborigin ya iku Tullamareena.[12] Internasional sacara sporadis digunakake minangka jeneng papan anggegana kasebut. Sakwise privatisasi, jeneng papan anggegana diganti dadi Papan Anggegana Melbourne, kang dipeloni déning sebagiyan gedhe papan anggegana utama Australia liyane. deing penduduk lokal, papan anggegana iki kerep disebut minangka Tullamarineutawa disederhanakake dadi Tulla[16][17] kanggo mbedakake papan anggegana iki saka papan anggegana Melbourne kang liya: Avalon, Essendon lan Moorabbin.

nalika dibukak, Papan Anggegana Melbourne kasusun saka telu terminal kang kahubung: Internasional ing tengah, kanti Ansett ing kiwa lan TAA ing tengen. Kapasitas rancangan papan anggegana iki ya iku 8 Boeing 707 kanti 500 penumpang per jam, kanti pengerjaan ngambakake dirampungake nalika tahun 1973 mungkinake pesawat Boeing 747 nglayani papan anggegana.[18] nalika akhir tahun 1980an puncak arus penumpang ing papan anggegana nyandak 900 penumpang per jam, dadekake kerumitan gedhe.[18]

nalika akhir tahun 1989, Inspektur Federal Airports Corporation A. Rohead ditugasake sajrone salah sijine proyek 2 abad kaggo ngganteni jeneng dalan ing Papan Anggegana Melbourne kaggo ngormati penduduk asli, pionir Éropah, lan sejarah penerbangan. Informasi saka 2 kategori pertama disediakake déning Ian Hunter, peneliti Wurundjeri, lan Ray Gibb, sejarawan lokal. Proyek kasebut banjur dibatalake, kanti siji-sijine jeneng kang disaranake banjur diubah ya iku Gowrie Park Drive, diwenehi jeneng kaya peternakan kang mapan ing tengah papan anggegana. nalika tahun 1920an, peternakan kasebut digunakake minangka panggonan pendaratan pesawat, ing ngendi uga kanggo parkir ing weyah wengi kanggo Papan Anggegana II yen sajrone kondisi Lapangan Terbang Essendon dibom.[19]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Suburbs in postcode 3045 – Australia Post Codes". Auspostcode.com. (Kaunduh 12/1/13)
  2. ^ "New Melbourne to Sydney flight route takes-off". The Age (Australia). 2 July 2009. (Kaunduh 21/1/13)
  3. ^ OAG (21 September 2007). OAG reveals latest industry intelligence on the busiest routes. Rilis pèrs.(Kaunduh 19/1/13)
  4. ^ Victorian Government (26 February 2009). Melbourne air freight exports top Sydney for the first time. Rilis pèrs.(Kaunduh 19/1/13)
  5. ^ "2003 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2003. (Kaunduh 19/1/13)
  6. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng eaglepressrelease
  7. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng tourism1
  8. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng tourism2
  9. ^ a b "2010 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2010. (Kaunduh 19/1/13)
  10. ^ [http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F30F15FB3D5A157B93C5AB178AD95F468685F9 (Kaunduh 19/1/13) "Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan"] Check |url= value (help). The New York Times. 27 November 1962.  line feed character in |url= at position 87 (help)
  11. ^ [http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F3061EFD3E5D137B93CBAB178DD85F448785F9 (Kaunduh 19/1/13) "12,000-Car Melbourne Jam"] Check |url= value (help). The New York Times. 29 June 1970.  line feed character in |url= at position 87 (help)
  12. ^ a b Cithakan:Cite AHD
  13. ^ [http://www.newspaperarchive.com/newspapers1/na0028/6793932/51096042_clean.html (Kaunduh 19/1/13) "Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan"] Check |url= value (help). The New York Times. 22 December 1967.  line feed character in |url= at position 79 (help)[pranala nonaktif]
  14. ^ [http://www.enet.org.au/historyonline/airport/airport.html (Kaunduh 19/1/13) "Essendon Airport History"] Check |url= value (help). City of Moonee Valley.  line feed character in |url= at position 58 (help)
  15. ^ a b "1997–1998 Annual Report" (PDF (Kaunduh 19/1/13)). Melbourne Airport. 1998.  line feed character in |format= at position 4 (help)
  16. ^ Moynihan, Stephen (13 July 2007). [http://www.theage.com.au/news/national/tiger-bites-into-fares-but-tulla-bleeds/2007/07/12/1183833691213.html (Kaunduh 19/1/13) "Tiger bites into fares, but Tulla bleeds"] Check |url= value (help). The Age (Melbourne).  line feed character in |url= at position 109 (help)
  17. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng jqt4expansion
  18. ^ a b Jim Eames (1998). Reshaping Australia's Aviation Landscape: The Federal Airports Corporation 1986-1998. Focus Publishing. p. 53. ISBN 1-875359-47-8. 
  19. ^ Federal Airports Corporation documents, "Bulla Bulla" I.W. Symonds, the late Harry Heaps and Wally Mansfield

Pranala luar[besut | besut sumber]