Bandar Udara Internasional Melbourne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bangunan terminal utama

Bandar Udara Internasional Melbourne (IATA: MELICAO: YMML), uga dikenal minangka Bandar Udara Tullamarine, yaiku bandara utama kang nglayani kota Melbourne lan bandara paling sibuk kaloro ing Australia. Bandara iki dibukak nalika tahun 1970 kanggo ganteni Bandar Udara Essendon ing sak cepake. Bandar Udara Melbourne yaiku siji-sijine bandara internasional saka papat bandara kang nglayani wilayah metropolitan Melbourne. Bandara iki anan ing 23 kilometres (14 mi) saka pusat kota Melbourne. Bandara iki nduweni kode pos dewe Bandar Udara Melbourne, Victoria (kode pos 3045).[1] Bandara iki anan ing jero kota Tullamarine.

Rute penerbangan Melbourne—Sydney arupa rute penerbangan kang paling akeh ngangkut penumpang kaping papat ing dunya[2] lan kang paling sibuk kapindo ing wilayah Asia Pasifik.[3] Bandara iki duweni penerbangan langsung tumuju 33 detinasi ing sekabehane negara bagiyan lan teritori ing Australia ditambah kanti sejumlah destinasi ing Oseania, Asia, Afrika, Eropa, lan Amerika Utara. Melbourne merupakan destinasi paling populer ing antarane lima bandara ing pitu ibukota negara bagiyan Australia.N1 Melbourne dadi hub utama kanggo Qantas lan Virgin Australia, wondene Jetstar Airways lan Tiger Airways Australia migunakake bandara iki minangka basis utama. Melbourne arupa bandara paling sibuk kanggo kargo ekspor internasional, lan bandara kapindo paling sibuk kanggo impor internasional.[4] kanggo penerbangan dmestik, Melbourne dadi kantor pusat kanggone Australian air Express lan Toll Priority lan nangani luwih akeh kargo domestik ketimbang bandara liya ing negarane.[5]

Nalika tahun 2003, Melbourne nampa Eagle Award saka International Air Transport Association kaggo layanane lan 2 National Tourism Awards kanggo layanan wisatawan.[6][7][8] Bandara iki duweni papat terminal: Siji terminal internasional, 2 terminal domestik, lan siji terminal domestik kanti tarif endek.

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Pangadegan[sunting | sunting sumber]

Sakdurnge pembukaan Bandar Udara Melbourne, bandara utama Melbourne yaiku Bandar Udara Essendon kang sacara resmi ditunjuk minangka bandara internasional nalika tahun 1950. Nalika pertengahan tahun 1950an, luwih saka 10.000 penumpang migunakake Bandar Udara Essendon lan keterbatasan saka Bandar Udara Essendon mulai ana. Fasilitas Bandar Udara Essendon ora cukup kaggo memenuhi mundaking kebutuhan perjalanan udara; landasan pacu terlalu cendak kanggo nangani pesawat jet penumpang anyar lan terminal gagal nangani mundaking jumlah penumpang, nalika akhir tahun 1950an, salah sijine terminal limpahan penumpang internasional dibangun ing salah sijine hangar anyar ing lor. Amerga diambakake perbatasan kota, bandara dadi diubengi dening perumahan ing sekitare, kang ateges pengembangan Bandara Essendon ora mungkin dilakokake.

Panggolekan kaggo ngganti Essendon dimulai nalika Februari 1958, wektu saklhsijine panel ditunjuk kaggo neliti kebutuhan penerbangan sipil Melbourne.[9] nalika wulan Mei 1959 diumumake yen bandara anyar bakal dibangun ing Tullamarine, Kanti pengumuman dening Perdana Menteri Robert Menzies nalika 27 November 1962 babgan rencana 5 tahun kaggo nyediakake salah sijine pelabuhan udara kanggo Melbourne kanti rega A$45 juta nalika tahun 1967.[10][11] Sesuketan ing Tullamarine mulai diuduk 2 tahun sebanjure nalika wulan November 1964.[9] Sedalan karo rencana limang tahun, landasan pacu ing Essendon didawakake kaggo nangani pesawat kang luwih gedhe, kanti Ansett Australia kang ngetokake Boeing 727 ing kana nalika wulan Oktober 1964, pesawat jet pertama kang digunakake kaggo penerbangan udara domestik ing Australia.[12] Air Force One ndarat ing Essendon nalika 22 Desember 1967, gawa Prediden Amerika Serikat Lyndon B. Johnson.[13]

Nalika 1 Jul1 1970, Bandar Udara Internasional Melbourne dibukak kaggo operasi internasional dening Perdana Menteri John Gorton, ngentekake meh 2 dekade peran Essendon minangka Bandar Udara Internasional Melbourne. Essendon isih dadi panggonan kanggo penerbangan domestik sakwene setahun, nganti sekabehane ditransfer tumuju Bandar Udara Melbourne nalika 26 Juni 1971,[14] kanti tekne pertama salah sijine Boeing 747 kang kedadean sebanjure nalika tahun kang pada.[15] nalika tahun pertama operasi, Melbourne nangani enem maskapai penerbangan internasional lan 155.275 penumpang internasional.[15]

Bandara Melbourne nalika awale disebut minangka Bandar Udara Tullamarine, jumbuh karo wilayah okta kang panggoni. Tullamarine entuk saka salah siji pawongan Aborigin yaiku Tullamareena.[12] Internasional sacara sporadis digunakake minangka jeneng bandara kasebut. Sakwise privatisasi, jeneng bandara diganti dadi Bandar Udara Melbourne, kang dipeloni dening sebagiyan gedhe bandara utama Australia liyane. deing penduduk lokal, bandara iki kerep disebut minangka Tullamarineutawa disederhanakake dadi Tulla[16][17] kanggo mbedakake bandara iki saka bandara Melbourne kang liya: Avalon, Essendon lan Moorabbin.

nalika dibukak, Bandara Melbourne kasusun saka telu terminal kang kahubung: Internasional ing tengah, kanti Ansett ing kiwa lan TAA ing tengen. Kapasitas rancangan bandara iki yaiku 8 Boeing 707 kanti 500 penumpang per jam, kanti pengerjaan ngambakake dirampungake nalika tahun 1973 mungkinake pesawat Boeing 747 nglayani bandara.[18] nalika akhir tahun 1980an puncak arus penumpang ing bandara nyandak 900 penumpang per jam, dadekake kerumitan gedhe.[18]

nalika akhir tahun 1989, Inspektur Federal Airports Corporation A. Rohead ditugasake sajrone salah sijine proyek 2 abad kaggo ngganteni jeneng dalan ing Bandar Udara Melbourne kaggo ngormati penduduk asli, pionir Eropa, lan sejarah penerbangan. Informasi saka 2 kategori pertama disediakake dening Ian Hunter, peneliti Wurundjeri, lan Ray Gibb, sejarawan lokal. Proyek kasebut banjur dibatalake, kanti siji-sijine jeneng kang disaranake banjur diubah yaiku Gowrie Park Drive, diwenehi jeneng kaya peternakan kang mapan ing tengah bandara. nalika tahun 1920an, peternakan kasebut digunakake minangka panggonan pendaratan pesawat, ing ngendi uga kanggo parkir ing weyah wengi kanggo Bandar Udara II yen sajrone kondisi Lapangan Terbang Essendon dibom.[19]


Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Suburbs in postcode 3045 – Australia Post Codes". Auspostcode.com. http://www.auspostcode.com/postcode/3045.(Kaunduh 12/1/13)
  2. ^ "New Melbourne to Sydney flight route takes-off", The Age, 2 July 2009. (Kaunduh 21/1/13)
  3. ^ OAG (21 September 2007). OAG reveals latest industry intelligence on the busiest routes. Rilis pèrs.(Kaunduh 19/1/13)
  4. ^ Victorian Government (26 February 2009). Melbourne air freight exports top Sydney for the first time. Rilis pèrs.(Kaunduh 19/1/13)
  5. ^ "2003 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2003. http://www.melbourneairport.com.au/downloads/pdfs/AnnualReport2003.pdf.(Kaunduh 19/1/13)
  6. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng eaglepressrelease
  7. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng tourism1
  8. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng tourism2
  9. ^ a b "2010 Annual Report" (PDF). Melbourne Airport. 2010. http://www.melbourneairport.com.au/Media/docs/APAC%202010%20Annual%20Report-c1579a90-edd7-443e-8107-136af0c587e4-0.pdf.(Kaunduh 19/1/13)
  10. ^ "[http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F30F15FB3D5A157B93C5AB178AD95F468685F9 (Kaunduh 19/1/13) Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan]", The New York Times, 27 November 1962. 
  11. ^ "[http://select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F3061EFD3E5D137B93CBAB178DD85F448785F9 (Kaunduh 19/1/13) 12,000-Car Melbourne Jam]", The New York Times, 29 June 1970. 
  12. ^ a b Cithakan:Cite AHD
  13. ^ "[http://www.newspaperarchive.com/newspapers1/na0028/6793932/51096042_clean.html (Kaunduh 19/1/13) Melbourne to Get Jetport In 5-Year Development Plan]", The New York Times, 22 December 1967. [pranala nonaktif]
  14. ^ [http://www.enet.org.au/historyonline/airport/airport.html (Kaunduh 19/1/13) "Essendon Airport History"]. City of Moonee Valley. http://www.enet.org.au/historyonline/airport/airport.html (Kaunduh 19/1/13).
  15. ^ a b "1997–1998 Annual Report" (PDF (Kaunduh 19/1/13)). Melbourne Airport. 1998. http://www.melbourneairport.com.au/downloads/pdfs/Annual_Report_97-98.pdf.
  16. ^ Moynihan, Stephen. "[http://www.theage.com.au/news/national/tiger-bites-into-fares-but-tulla-bleeds/2007/07/12/1183833691213.html (Kaunduh 19/1/13) Tiger bites into fares, but Tulla bleeds]", The Age, 13 July 2007. 
  17. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng jqt4expansion
  18. ^ a b Jim Eames (1998). Reshaping Australia's Aviation Landscape: The Federal Airports Corporation 1986-1998. Focus Publishing. p. 53. ISBN 1-875359-47-8.
  19. ^ Federal Airports Corporation documents, "Bulla Bulla" I.W. Symonds, the late Harry Heaps and Wally Mansfield

Pranala luar[sunting | sunting sumber]