Bamir Topi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bamir Topi
Bamir Topi.jpg
Présidhèn Albania ka-6
Lungguh
24 Juli 2007 – 24 Juli 2012
Kadhisiki Alfred Moisiu
Kagantèni Bujar Nishani
Rerincèn priangga
Lair 24 April 1957 (umur 59)
Tirana, Albania
Bangsa Albania
Parté pulitik Ora ana (mundur saka Parté Dhémokrat nalika dadi Présidhèn)
Sisihan Teuta Topi
Propési Biologist

Bamir Myrteza Topi (lair 24 April 1957 ing Tirana[1]) iku Présidhèn Républik Albania sing mengku jabatan wiwit tanggal 24 Juli 2007.


Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Alfred Moisiu
Présidhèn Albania
24 Juli 2007–Sekarang
Diganti déning:
Sedang Menjabat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bamir_Topi&oldid=1053318"