Avril Lavigne

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Avril Lavigne ing Los Angeles taun 2006

Avril Ramona Lavigne utawa dicekak Avril Lavigne (lair ing 27 September 1984) iku penyanyi kondhang Kanada. Avril Lavigne wis bisa ngedol 36 yuta albumé saindenging jagad. Album-albumé judulé ya iku Let Go (2002), Under My Skin (2004) lan The Best Damn Thing (2007), Goodbye lullaby (2011), Avril lavigne (,2013) Singel-singelé sing misuwur ya iku Complicated, Sk8er Boi, I'm with You, My Happy Ending, Nobody's Home, Keep Holding On, lan Girlfriend

Babad slira[besut | besut sumber]

Senadyan Avril Lavigne iku keturunan Prancis, dhèwèké ora bisa celathu ing basa Prancis. Avril wis omah-omah karo Deryck Whibley, uga sawijining penyanyi Kanada ing tanggal 15 Juli 2006. Nanging sawetara taun sawisé banjur pegatan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Avril_Lavigne&oldid=1066813"