Ati lan brambang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liver and onions
Tortillas con biste de higado.jpg
Tortillas con bistec de hígado, a Venezuelan dish of liver and onions
Panggonan asalInternational (e.g. Venice, Italy; France; UK)
Woworan pokokLiver and onions
Woworan kang lumrah kaanggoBacon, butter, and lard, olive oil
VariasiFegato alla veneziana, fegato alla romana
Buku masakan: Liver and onions  Médhia: Liver and onions
Roti pitik lan bawang disuguhake ing restoran
Ati lan bawang daging babi goreng ( Sanok, Polandia )

Ati lan bawang minangka panganan sing kalebu irisan ati (biasane daging babi, daging sapi utawa, ing Inggris, domba ) lan bawang bombay ; bawang bombay disenengi minangka iringan ing ati amarga rasa bawang bombay "nyuda" rasa ati sing rada abot, sing bisa nyebabake para pemangan Pepati lan bawang biasane digoreng utawa dimasak bareng, nanging kadhang kala bisa uga digoreng dhewe banjur dicampur sawise. Ati asring dirajang irisan sing apik, nanging bisa uga diced . [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rombauer, I.S.; Becker, M.R. (1975). Joy of Cooking. Scribner. p. 501. ISBN 978-0-02-604570-4.