Armada Band

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rizal ingkang dados vokal Armada Band

Armada Band inggih punika salah satunggalipun nama ing indhustri tembang Indonésia. Senaos nembé, nanging personil saking Armada sampun dangu ing indhustri tembang Indonésia. Dipunbentuk ing taun 2007, ngantos nama Kertas Band ing Jakarta sampun damel album ing taun 2008 Balas Dendam ngantos hits Gagal Bercinta. Saking tembang punika Kertas saged wonten ing posisi inggil ing radhio- radhio Indonésia. Sesampunaipun dados Armada, band punika gadhah aliran tembang Melancholic Pop. Aliran punika dipunpendhet saking band kados The Beatles, Queen, The Police lan band- band dangu Internasional sapanunggalipun.

Personil[besut | besut sumber]

Personil Armada Band inggih punika:

  1. Andit ing Drummer
  2. Rizal dados vokal
  3. Endra ing Bass
  4. Mai ing Gitar
  5. Radha ing Gitar

Ing taun 2009, Armada Band damel album kaping kalih kang gadhah irah-irahan Hal Terbesar ngantos tembang hits Buka Hatimu.[1]. Rizal ingkang dados vokalis sampun gadhah The Best Vocalist Festival Cyber Tech ing Univèrsitas Bina Dharma 2004. Sapanunggalipun punika Reza dados 3 ingkang saé piyambak ing Dream Band 2005, kanggé tlatah Jakarta lan Bandung[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. rockvoice.xanga.com (dipuntingali tanggal 20 Agustus 2011)
  2. [ http://www.tembang.com/profil/default.asp?i=242 www.tembang.com](dipuntingali tanggal 20 Agustus 2011)