Arbitrage (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arbitrage
Gambar:Arbitrage 2012 Poster.jpg
Poster film
Disutradarani Nicholas Jarecki
Diprodhuseri Laura Bickford
Kevin Turen
Justin Nappi
Robert Salerno
Mohammed Alturki
Ditulis déning Nicholas Jarecki
Dibintangi Richard Gere
Susan Sarandon
Tim Roth
Brit Marling
Laetitia Casta
Nate Parker
Dimusiki Cliff Martinez
Sinématografi Yorick Le Saux
Perusahaan
prodhuksi
Green Room Films
Treehouse Pictures
Artina Films
Dibabar déning Lionsgate
Tanggal metu
  • Januari 21, 2012 (2012-01-21) (Festival Film Sundance)
  • Sèptèmber 14, 2012 (2012-09-14) (Amerika Serikat)
Suwéné
100 menit
Nagara Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
 Polen
Basa Inggris
Kalarisan AS$17.749.000[1]

Arbitrage nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2012. Filem punika sapérangan ageng pamundhutan gambaripun mundhut papan panggenan wonten Kutha New York. Filem punika kaarahaken déning sutradhara Nicholas Jarecki adhedhasar saking skénario anggitanipun Nicholas Jarecki. Juru damel kapasrahaken dhumateng Laura Bicford, Kevin Turen, Justin Nappi, RObert Salerno, lan Muhammed Alturki. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, lan Brit Marling.[2] Pandamelan filem kawiwitan ing wulan April 2011 ing New York. Arbitrage kababar wonten gedhung-gedhung teater Amérikah Sarékat ing wulan September 2012.[3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]