Menyang kontèn

Anton Médan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Anton Médan

Anton Medan (lair kanthi jeneng Tan Kok Liong; lair ing Tebing Tinggi, Sumatera Utara, 10 Oktober 1957 – pati ing Cibinong, Bogor, Jawa Barat, 15 Maret 2021 ing umur 63 taun) ya iku mantan perampok lan bandhar dadu kang saiki wis insaf. Dhèwèké nganut agama Islam kawit 1992. Dhèwèké ngedegake panggonan ngibadah kang diwenehi jeneng Masjid Jami' Tan Hok Liang. Masjid iki dumunung ing areal Pondok Pesantren At-Ta'ibin, Pondok Rajeg, Cibinong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]