Anton Médan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anton Médan

Anton Medan (lair kanthi jeneng Tan Hok Liang; lair ing Tebing Tinggi, Sumatera Utara, 10 Oktober 1957; umur 58 taun) ya iku mantan perampok lan bandhar dadu kang saiki wis insaf. Dhèwèké nganut agama Islam kawit 1992. Dhèwèké ngedegake panggonan ngibadah kang diwenehi jeneng Masjid Jami' Tan Hok Liang. Masjid iki dumunung ing areal Pondok Pesantren At-Ta'ibin, Pondok Rajeg, Cibinong.

Pranala luar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anton_Médan&oldid=1093010"