Anthony Scully

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anthony Scully
Katerangan priangga
Jeneng dawa Anthony Richard Scully[1]
Tanggal lair (1999-04-19) 19 April 1999 (umur 22)
Papan lair London, Inggris
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Lincoln City
Angka 11
Karir nom
2011–2016 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 West Ham United 0 (0)
2020– Lincoln City 37 (10)
Tim nasional
Republik Irlandia U-15
Inggris U-16
2015–2016 Republik Irlandia U-17 6 (0)
2018 Republik Irlandia U-19 1 (0)
2020 Republik Irlandia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:21, 10 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:42, 18 March 2021 (UTC)

Anthony Richard Scully (lair 19 April 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Penyerang kanggo Lincoln City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Lincoln City" (PDF). English Football League. p. 38. Dibukak ing 22 September 2020.