Chris Maguire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chris Maguire
Maguire, Chris.jpg
Maguire main kanggo Aberdeen
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christopher Patrick Joseph Maguire[1]
Tanggal lair (1989-01-16) 16 Januari 1989 (umur 32)
Papan lair Bellshill, Skotlandia
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 7
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2011 Aberdeen 131 (16)
2010Kilmarnock (nyileh) 14 (4)
2011–2012 Derby County 7 (1)
2012Portsmouth (nyileh) 11 (3)
2012–2015 Sheffield Wednesday 79 (18)
2013Coventry City (nyileh) 3 (2)
2015–2016 Rotherham United 14 (0)
2015–2016Oxford United (nyileh) 6 (0)
2016–2017 Oxford United 63 (17)
2017–2018 Bury 24 (2)
2018– Sunderland 76 (20)
Tim nasional
2004 U-16 Skotlandia 2 (0)
2007 U-19 Skotlandia 3 (1)
2008–2010 U-21 Skotlandia 11 (6)
2011– Skotlandia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:04, 31 October 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 31 May 2011

Chris Maguire (lair 16 Januari 1989) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Penyerang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. p. 70. Dibukak ing 15 October 2019.