Anjas Asmara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg

Anjas Asmara merupakaniku sawijining juru main bal-balan timnas Indonésia tumuju Indonesia minangka gegayohan ing Olimpiade 1976.Sesarengan karo Suaib Rizal, Ora kasilé tendangan penalti ing gawang Korea Lor kang dijaga déning Jin-In Chol minangka final Pra Olimpiade ing Stadion Senayan, Jakarta, mbuyarake angen-angen Indonésia tandang ing Olimpiade Montreal, Kanada. Sajeroning taun iki panjenengané ngelatih My Team, kang tumuju kanggo juru main kumpulan enom non-amatir kang direkrut lan kapilih saka 6 kutha ing tlatah Indonesia.