Gawang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Hurdles iku sawijining alangan digawé déning manungsa utawa alam.[1] Ing donya ulah raga lan atletik utawa equestrian game iki racaké hurdles kudu liwati karo mlumpat.[1] Ing game bal-balan bal, ing nggunakaké gol wigati banget ing game, amarga goal punika piranti kanggo nemtokake gol ora perduli werni punika kicked utawa disundulkan kanggo goal.[2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 1024.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)
  2. "Sajarah Digunakannya Jaring Pada Sepak Bola". Dijupuk 14 Juni 2014.