Ani-ani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ani-ani iku siji lading cilik sing dienggo manen pari. Mawa ani-ani tangke bulir pari diiris siji-siji, dadi prosès iki merlokake akèh gawéan lan wektu, nanging kauntungane ya iku, béda karo mawa siji arit, ora kabèh tangke kairis. Dadi bulir sing durung masak ora mèlu kairis.