Andy Warhol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Andy Warhol, kurang luwih 1965.

Andy Warhol (lair Andrej Varhola Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Sarékat, 6 Agustus 192822 Februari 1987) iku sawijining palukis Amerika, panggawé film, panerbit lan tokoh gedhé ing aliran seni pop art. Wong tuwané Warhol asalé saka désa Mikova ing lor-wétané Slowakia. Loro-loroné wong saka suku Rusyn.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andy_Warhol&oldid=1088793"