22 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 22 Februari)
Jump to navigation Jump to search

Februari 22 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 53 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Fèbruari – 22 Fèbruari – 23 Fèbruari