22 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 22 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 22 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 53 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Fèbruari – 22 Fèbruari – 23 Fèbruari