Andrew Darwis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andrew Darwis
200px
(founder Kaskus)
Rerincèn dhiri
LairAndrew Darwis
PanggaotaPendiri & Owner Kaskus
Sana jaringanhttp://wwww.kaskus.us http://www.twitter.com/adarwis

Andrew Darwis ya iku ingkang ngadekaken (founder) komunitas online ingkang paling ageng wonten Indonesia Kaskus liwat situs Kaskus.us ingkang sapunika nggadah anggota kabehe luweh saking 1,6 juta member. Andrew sapunika uga dadi Chief Technology Officer (CTO) PT Darta Media Indonesia (Kaskus) lan uga owner Kaskus Network liwat PT Darta Media Indonesia.

Ngarso Ngilmu[besut | besut sumber]

Ngedekno Kaskus[besut | besut sumber]

Andrew ngadekaken Kaskus ing 6 November 1999 wonten negoro Amérika. Namung sapunika sedoyo server lan operasionale sampun dipindah sedoyo wonten Jakarta, Indonesia.

Anugerah[besut | besut sumber]

  • 2008: Microsoft : KASKUS Web Site that recognized as Indonesia Inovative Top Web Site (2008)
  • 2009: Indosat : KASKUS - The Online Inspiring Award 2009

Sumber Panulisan[besut | besut sumber]