Andesi Prabowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andesi Prabowo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Andesi Setyo Prabowo
Tanggal lair (1989-10-01) 1 Oktober 1989 (umur 30)
Papan lair Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Jaya FC
Angka 22
Karir nom
2001-2007 Indonesia Muda Purwokerto
2008-2010 Pelita Jaya U-21
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009- Pelita Jaya 19 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 July 2012.


Andesi Prabowo (lair ing Banyumas, Jawa Tengah, 1 Oktober 1989; umur 30 taun).[1] iku juru main bal-balan asal Indonésia sing main ing tim Pelita Jaya Jawa Kulon.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Andesi Setyo Prabowo(dipunundhuh tanggal 23 Juli 2012)