Alessandro Diamanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alessandro Diamanti
Diamanti102009.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2004 Prato 23 (4)
2000–2001Empoli (silihan) 0 (0)
2001–2002 → Fucecchio (silihan) 24 (3)
2003Fiorentia (silihan) 3 (0)
2004–2006 AlbinoLeffe 26 (0)
2006–2007 Prato 49 (19)
2007–2009 Livorno 63 (24)
2009–2010 West Ham United 28 (7)
2010–2011 Brescia 32 (6)
2011– Bologna 33 (10)
Tim nasional
2010– Italia 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:01, 11 September 2012 (UTC)

Alessandro Diamanti (lair ing Prato, 2 Mèi 1983; umur 36 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi gelandang. Panjenengané duwé dhuwur awak 180 cm lan bobot 73 kg.[1][2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Ufficiale: Diamanti ceduto al Bologna". Brescia Calcio. 1 August 2011. Dijupuk 1 August 2011.  (italian)
  2. "Diamanti joins Bologna". FIFA.com. 1 August 2011. Dijupuk 1 August 2011. 
  3. "Mario Balotelli in Italy's provisional squad for Euro 2012". London: BBC Sport. 2012-05-13. Dijupuk 2012-05-14. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia