Ají dulce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Planta Aji Dulce.jpg

Dulce Aji, cachucha Aji, quechucha, ajicito, utawa gustoso Aji apa saka macem-macem manis perennial mrico ketemu ing Amerika Latin lan Karibia . Sing paling misuwur ing Kuba, Jamaika, Puerto Rico, Republik Dominika lan Venezuela, sing nuduhake macem-macem jinis chinense Capsicum sing ana gandhengane karo habanero nanging kanthi rasa asap sing luwih alus. Ing Karibia sing nganggo basa Inggris, iki dikenal minangka mrica bumbu lan penting kanggo macem-macem panganan tradisional.